Muzo.tv w Smart HD+

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1703
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 7 times
Been thanked: 8 times
Płeć:

Muzo.tv w Smart HD+

Post autor: tomek6680 » 12 sty 2015, 18:08

Od 12 stycznia 2015 roku użytkownicy oferty prepaid od spółki Cyfrowy Dom - Smart HD+ mają dostęp do nowego muzycznego kanału należącego do Grupy Polsat Muzo.tv. Kanał jest dostępny od najniższego pakietu na doładowanie. Emisja kanału jest prowadzona z transpondera platformy Cyfrowy Polsat nr 112 satelity Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E) o częstotliwości 10,758 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK.

Nie jest jasne, czy kanał jest dostępny również w pozostałych ofertach „na kartę” (TNK HD, N na Kartę i nc+ TNK). W związku z tym prosimy użytkowników tych ofert o napisanie w komentarzu, czy również mają dostęp do Muzo.tv.

Parametry techniczne Muzo.tv:
Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
tp. 112 (10,758 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK)

ID: MuzoTV
PID V: 279 (MPEG-4/SD)
PID A: 535
PID PCR: 279
SID: 17017/17025 (wyszukiwany podwójnie)
PID PMT: 32
Provider: Cyfrowy Polsat S.A.
Kodowanie: Nagra MA (S4/N3 - nc+, N3 - Cyfrowy Polsat), Conax (Smart HD+, nc+), Viaccess PC 3.0 (Orange)

info:satkurier.pl
Pro publico bono

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 836
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Post autor: ddll » 12 sty 2015, 21:08

Muzo nie działa za to działa stopklatka.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2015, 21:13 przez ddll, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

Bruno59
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1906
Rejestracja: 10 wrz 2008, 21:13

Post autor: Bruno59 » 12 sty 2015, 22:05

Muzo.tv:
działa !

a Stopklatka działa już dawno dawno....

ps. po skanie szukaj w wszystko!!
Ostatnio zmieniony 12 sty 2015, 22:06 przez Bruno59, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 836
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Post autor: ddll » 13 sty 2015, 11:01

Bruno59 pisze:Muzo.tv:
działa !

a Stopklatka działa już dawno dawno....

ps. po skanie szukaj w wszystko!!
Mam TNK SD i Muzo nie działa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Smart HD - TNK”