Ferguson Ariva 253 combo a kanały premium nc+

ODPOWIEDZ

Autor tematu
zeus2002
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 4
Rejestracja: 13 cze 2016, 14:28

Ferguson Ariva 253 combo a kanały premium nc+

Post autor: zeus2002 » 13 cze 2016, 17:24

Witam.
Mam problem z kanałami premium z nc+
Nie działają mi np. Canal + - cala paczka, HBO - tez cała paczka, o dziwo nawet Baby TV nie działa. Reszta kanałów bez problemu. Mam komunikat że są zakodowane.
Mam wykupiony full pakiet w nc+.
Do tej pory używałem dekodera nc+ i wszystko było ok.

Przeszukałem forum, ale rozwiązanie nie znalazłem :(

proszę o pomoc

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1932
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 15 times
Been thanked: 19 times
Płeć:

Post autor: tomek6680 » 13 cze 2016, 20:08

Masz aktualną listę kanałów ?
Pro publico bono


Autor tematu
zeus2002
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 4
Rejestracja: 13 cze 2016, 14:28

Post autor: zeus2002 » 13 cze 2016, 20:13

tak
pobrałem z forum

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 13756
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 4 times
Been thanked: 20 times

Post autor: JAKITAKI » 13 cze 2016, 21:02

skoro wszystkie pozostałe kanały ci hulają ,oprócz tylko kanałów premium ,to moim zdaniem coś z aktywacją jest nie tak 8-)
Ostatnio zmieniony 13 cze 2016, 21:03 przez JAKITAKI, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
zeus2002
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 4
Rejestracja: 13 cze 2016, 14:28

Post autor: zeus2002 » 13 cze 2016, 21:29

JAKITAKI pisze:skoro wszystkie pozostałe kanały ci hulają ,oprócz tylko kanałów premium ,to moim zdaniem coś z aktywacją jest nie tak 8-)
można coś z tym fantem zrobić?

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1932
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 15 times
Been thanked: 19 times
Płeć:

Post autor: tomek6680 » 13 cze 2016, 21:35

Ty masz kartę nC+ conax ,więc nic nie da się zarobić.
Pro publico bono


Autor tematu
zeus2002
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 4
Rejestracja: 13 cze 2016, 14:28

Post autor: zeus2002 » 14 cze 2016, 13:32

tomek6680 pisze:Ty masz kartę nC+ conax ,więc nic nie da się zarobić.
A istnieje inny tuner/dekoder który będzie bez problemu współgrał z tą kartą??
Oprócz sprzętu nc+

Mam jeszcze jeden dekoder z taka kartą
Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 cze 2016, 13:38 przez zeus2002, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1932
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 15 times
Been thanked: 19 times
Płeć:

Post autor: tomek6680 » 14 cze 2016, 15:57

Nie ma takiego tunera.
Pro publico bono

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”