Podłączenie 3 dekoderów.

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Bruno59
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1906
Rejestracja: 10 wrz 2008, 21:13

Post autor: Bruno59 » 19 lis 2018, 19:09

To co ty masz to dzialac prawidlowo nie bedzie !!

cos takiego ci potrzeba :

Obrazek

ps. tam gdzie sa "Gniazdka" (moga byc Tunery sat.)

cale opisy masz tu: [URL=http://]https://telewizja-cyfrowa.com/schematy-instalacji-antenowych/[/URL]
Ostatnio zmieniony 19 lis 2018, 19:11 przez Bruno59, łącznie zmieniany 1 raz.
VTi - Vu+ Solo2 - 14.0.10
Cryptobox 650 , 652 Combo

Awatar użytkownika

DawidB
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 327
Rejestracja: 28 mar 2019, 14:52
Has thanked: 1 time
Płeć:

Re: Podłączenie 3 dekoderów.

Post autor: DawidB » 29 mar 2019, 14:52

Mam teraz na jednym „talerzu” 4LNB i każdy box działa niezależnie od pozostałych.
Czyli jednak działa bez multiswitcha.
Sama wiedza nie wystarczy, trzeba jeszcze umieć ją stosować.Johann Wolfgang Goethe

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 799
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: Podłączenie 3 dekoderów.

Post autor: ddll » 29 mar 2019, 19:27

Nie wiem o co chodzi ale konwerter Quad wystarczy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”