cccam z Aliexpress

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1597
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Post autor: tomek6680 » 03 gru 2018, 19:06

Sprawdź ile od danego "sprzedającego" inni kupili C:lini .
Pro publico bono

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1597
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Post autor: tomek6680 » 03 gru 2018, 20:08

A jakie kanały tną Tobie ? Te C:linie ,nie są "robione" pod polskiego klienta ,raczej europejskiego,arabskiego. Których nie bardzo interesuje oglądanie TVP 1 czy TVN . Z Polskich kanałów ,to głównie kanały sportowe i trochę filmowych .
Pro publico bono


basf
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 1
Rejestracja: 30 paź 2016, 16:27

Post autor: basf » 15 gru 2018, 20:50

na ali mozna wziac clines na cccam?

jest gdzies wykazd ktore pakiety z hot i ast oferuja?

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 10804
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Post autor: JAKITAKI » 15 gru 2018, 21:56

basf pisze:na ali mozna wziac clines na cccam?

jest gdzies wykazd ktore pakiety z hot i ast oferuja?
Obrazek

-> http://premium.elaymani.com

czy pewny ? nie mam pojęcia
z tego co piszą to 4 linijki na 2 tunery za 35euro na rok

- linijki od nich pojawiają się u nas na forum jako testy , i z tego co wiem są stabilne
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1597
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Post autor: tomek6680 » 15 gru 2018, 22:04

Tylko płacąc za te C:linie ,nie róbcie tego z "rodzinnego konta" :zab:
Pro publico bono

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 10804
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Post autor: JAKITAKI » 06 mar 2019, 16:21

irdiora42 pisze:Witam. Temat podobny to nie chcę zakładać nowego ;)
Czy przy zacinaniu kanałow jest winny tylko dostawca czy może też to być wina leciwego już dekodera nboxa ?
Pozdrawiam
może być również winny słaby sygnał antenowy
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1597
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Post autor: tomek6680 » 06 mar 2019, 18:04

@irdiora42
Sprawdź logi oscama i czasy ms.
Pro publico bono

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”