Moduł

ODPOWIEDZ

Autor tematu
xxx 1980
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 27
Rejestracja: 25 maja 2019, 16:01
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Płeć:

Moduł

Post autor: xxx 1980 » 28 maja 2019, 17:33

Witam serdecznie mam takie pytanie czy bedzie działała karta Fransat w tunerze Cryptobox 752

Awatar użytkownika

sufar
..::Jr.Admin::..
..::Jr.Admin::..
Posty: 191
Rejestracja: 17 gru 2012, 14:04
Lokalizacja: Cieszyn
Kontakt:

Re: Moduł

Post autor: sufar » 28 maja 2019, 18:41

Jutro odpowiem.
Rs


Autor tematu
xxx 1980
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 27
Rejestracja: 25 maja 2019, 16:01
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Płeć:

Re: Moduł

Post autor: xxx 1980 » 28 maja 2019, 20:00

Byłbym wdzięczny bardzo jak taką kartę uruchomić samą lub z modułem :drinks:


Autor tematu
xxx 1980
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 27
Rejestracja: 25 maja 2019, 16:01
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Płeć:

Re: Karta

Post autor: xxx 1980 » 09 cze 2019, 12:06

Witam ponawiam moje pytanie jak odpalić kartę na Cryptobox 752 dodam ze siedziała całą noc w czytniku na kanale TF1 i nie działa :wnerwiony:

Awatar użytkownika

sufar
..::Jr.Admin::..
..::Jr.Admin::..
Posty: 191
Rejestracja: 17 gru 2012, 14:04
Lokalizacja: Cieszyn
Kontakt:

Re: Moduł

Post autor: sufar » 09 cze 2019, 12:59

Nie dostalem jeszcze odpowiedzi bo pojechali na anga.Musisz zostawić na ft1 i cI czekac. Rs

Czy masz wgrany ostatni path?


Autor tematu
xxx 1980
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 27
Rejestracja: 25 maja 2019, 16:01
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Płeć:

Re: Moduł

Post autor: xxx 1980 » 09 cze 2019, 13:20

Tak mam :ok2:


Autor tematu
xxx 1980
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 27
Rejestracja: 25 maja 2019, 16:01
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times
Płeć:

Re: Moduł

Post autor: xxx 1980 » 09 cze 2019, 13:24

Taki mam 1.14.20433 soft

Awatar użytkownika

sufar
..::Jr.Admin::..
..::Jr.Admin::..
Posty: 191
Rejestracja: 17 gru 2012, 14:04
Lokalizacja: Cieszyn
Kontakt:

Re: Moduł

Post autor: sufar » 09 cze 2019, 20:04

jeżeli po wgraniu były przywracane ustawienia fabryczne, powinien się po włożeniu pokazać komunikat o rozpoznaniu modułu.
Tuner odlicza o 1-100
Potem jest pewność że moduł działa

RS

PS, jeżeli sam nie wgrywałeś SW lub zapomniałeś, przywróć ustawienia fabryczne

RS

PS.
Myślę, że jednak w nazwie SW powinien być dopisek - Path, sprawdź , co widzisz jeżeli wejdziesz do menu/x-tras i dasz cztery razy 0000 z pilota.

RS

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”