Cccam do dekodera Gt media gtc


Autor tematu
Tokio
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 7
Rejestracja: 31 lip 2019, 13:48

Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: Tokio » 31 lip 2019, 13:57

Witam, jak wgrać linie do tego dekodera bo jestem już załamany nigdzie nie mogę znaleźć opisu ani żadnego filmiku są tylko do innych tunerów. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 10748
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: JAKITAKI » 31 lip 2019, 15:24

Tokio pisze:
31 lip 2019, 13:57
Witam, jak wgrać linie do tego dekodera bo jestem już załamany nigdzie nie mogę znaleźć opisu ani żadnego filmiku są tylko do innych tunerów. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.

wejdź w DVB i z pliota wpisz 6666 ,powinno pokazać ci się na samym dole CS Manager ,czy coś w tym stylu
i tam powinieneś miec możliwośc wyboru protokołu do wpisania danych
 
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 10748
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: JAKITAKI » 31 lip 2019, 15:27

JAKITAKI pisze:
31 lip 2019, 15:24
Tokio pisze:
31 lip 2019, 13:57
Witam, jak wgrać linie do tego dekodera bo jestem już załamany nigdzie nie mogę znaleźć opisu ani żadnego filmiku są tylko do innych tunerów. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.

wejdź w DVB i z pliota wpisz 6666 ,powinno pokazać ci się na samym dole CS Protocol ,czy coś w tym stylu
i tam powinieneś miec możliwośc wyboru protokołu do wpisania danych
 
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
Tokio
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 7
Rejestracja: 31 lip 2019, 13:48

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: Tokio » 31 lip 2019, 18:45

Mam coś takiego 
20190720_115907.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 10748
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: JAKITAKI » 31 lip 2019, 18:57

Tokio pisze:
31 lip 2019, 18:45
Mam coś takiego 20190720_115907.jpg

Serwer setting ,bedzie chyba dla dawcy

ty jako biorca , znajdziesz mozliwośc wpisania linijki chyba w Softcam setting

nie miałem doczynienia z tym tunerem więc strzelam
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
Tokio
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 7
Rejestracja: 31 lip 2019, 13:48

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: Tokio » 31 lip 2019, 19:08

20190731_190225.jpg
tu jest coś takiego, i nic mi nie pasuje jak to wpisać bo mi te linie tam nie pasują.
Od tygodnia się z tym męczę i nigdzie nie mogę znaleźć tego jak to wpisać wszędzie właśnie są inne dekodery
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 10748
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: JAKITAKI » 31 lip 2019, 19:18

Tokio pisze:
31 lip 2019, 19:08
20190731_190225.jpg tu jest coś takiego, i nic mi nie pasuje jak to wpisać bo mi te linie tam nie pasują.
Od tygodnia się z tym męczę i nigdzie nie mogę znaleźć tego jak to wpisać wszędzie właśnie są inne dekodery

nie to jest dla kluczy

zrób screeny z wszystkich pozostałych razem z serwerem

 
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1592
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: tomek6680 » 31 lip 2019, 19:32

@ Tokio 
Poszukaj w tunerze ,takiego "menu"
Pro publico bono


Autor tematu
Tokio
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 7
Rejestracja: 31 lip 2019, 13:48

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: Tokio » 31 lip 2019, 20:21

Nie mogę znaleźć nigdzie takiego menu to są wszystkie opcje w cs protokole
20190731_201214.jpg
20190731_201154.jpg
20190731_201143.jpg
20190731_201105.jpg
20190731_190225.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1592
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: tomek6680 » 31 lip 2019, 20:28

Tu wpisujesz dane cccam
Obrazek
Pro publico bono

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 10748
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: JAKITAKI » 31 lip 2019, 20:51

@Tokio

nie podawaj publicznie swoich linijek
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1592
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: tomek6680 » 31 lip 2019, 20:52

A jak wciśniesz "MORE" (niebieski guzik pilota ) ? Jak masz 5 tych samycj C:lini od tego samego dawczy ,to nie trzeba wszystkich "wklepywać" .
Pro publico bono


Autor tematu
Tokio
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 7
Rejestracja: 31 lip 2019, 13:48

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: Tokio » 31 lip 2019, 21:18

jak dam niebieski to mam tylko import i export wgrywałem już na pendrive te linie i eksportowałem jednak to nic nie daje 
20190729_185700.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 10748
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: JAKITAKI » 31 lip 2019, 21:21

Tokio pisze:
31 lip 2019, 21:18
jak dam niebieski to mam tylko import i export wgrywałem już na pendrive te linie i eksportowałem jednak to nic nie daje 20190729_185700.jpg

masz połącznie internetowe z tunerem,sprawdź jakąś aplikacje

włączyłeś serwer Enable -> ON ?
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1592
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Re: Cccam do dekodera Gt media gtc

Post autor: tomek6680 » 31 lip 2019, 21:27

Jest jeszcze "czerwony ADD".Jak możesz eksportować plik i wiesz gdzie się zapisuje . To wstaw go na Forum ,tylko nie podawaj "prawdziwych" danych dawcy ,wpisz "trochę iksów" tak gdzie trzeba .
Pro publico bono

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”