Cryptobox 750 hd

ODPOWIEDZ

Autor tematu
gumis
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 2
Rejestracja: 06 lip 2019, 14:29

Cryptobox 750 hd

Post autor: gumis » 22 paź 2019, 21:20

Opinie jakieś o cryptobox 750 pod względem ccam, gdzie znajduje się path

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4660
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 16 times
Been thanked: 25 times
Płeć:

Re: Cryptobox 750 hd

Post autor: tomek6680 » 22 paź 2019, 21:24

gumis pisze:
22 paź 2019, 21:20
Opinie jakieś o cryptobox 750 pod względem ccam, gdzie znajduje się path

viewtopic.php?f=784&t=20729
Pro publico bono


Autor tematu
gumis
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 2
Rejestracja: 06 lip 2019, 14:29

Re: Cryptobox 750 hd

Post autor: gumis » 26 paź 2019, 08:20

Polecany sklep gdzie można go kupić z wysyłką do Irlandii

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 20833
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 6 times
Been thanked: 21 times

Re: Cryptobox 750 hd

Post autor: JAKITAKI » 26 paź 2019, 12:34

gumis pisze:
26 paź 2019, 08:20
Polecany sklep gdzie można go kupić z wysyłką do Irlandii


http://www.expert-tvsat.com
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


lazerek
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 1
Rejestracja: 18 lut 2020, 14:11
Has thanked: 1 time

Re: Cryptobox 750 hd

Post autor: lazerek » 18 lut 2020, 14:31

Witajcie
Władowałem soft 750hd_v1.14.20877_03-09-2019.zip z uploadu i teraz tunek chce pin do wejścia w ustawienia ... sam go nie ustawiałem więc nie powinien go mieć .... jakiś pomysł?

 


MAVERIC
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 63
Rejestracja: 06 lis 2016, 21:41
Been thanked: 1 time

Re: Cryptobox 750 hd

Post autor: MAVERIC » 18 lut 2020, 14:33

PIN do menu 0852

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”