Platforma nc+ wprowadza moduł CAM CI+

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1590
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Platforma nc+ wprowadza moduł CAM CI+

Post autor: tomek6680 » 15 lip 2016, 23:39

Platforma nc+ wprowadza moduł CAM CI+

W piątek, 15 lipca 2016 roku operator platformy nc+ wprowadził do sprzedaży moduł CAM CI+. Zatem klient ma teraz możliwość wyboru między dekoderem a modułem CAM. Aktywacja modułu jest bezpłatna, ale miesięczny koszt najmu wynosi 1 zł. Moduł CAM CI+ jest oferowany w dotychczasowych promocjach operatora. 21 czerwca br. moduł CAM CI+ został wprowadzony do oferty nc+ telewizja na kartę.


Moduł CAM CI+ od nc+ umieszcza się bezpośrednio w telewizorze z wbudowanym tunerem satelitarnym, który zastępuje zewnętrzny dekoder. Do nawigacji po kanałach telewizyjnych wystarczy w tym przypadku jeden pilot - telewizyjny. Moduł CAM CI+ współpracuje z telewizorami oraz dekoderami zgodnymi z DVB-S2 i CI+, nie działa w odbiornikach ze starszym typem gniazda CI.

Obrazek

Nowy moduł CAM CI+ od nc+




Promocje, w których udostępniony został moduł CAM CI+:

Start+ 21U 24m
Extra+ 21U 24m
Entry+ z CANAL+ 21U 24m
Start+ z CANAL+ 21U 24m
Comfort+ z CANAL+ 21U 24m
Extra+ z CANAL+ 21U 24m
VIP+ Max 21U 24m
Comfort+ 21U 24m
Źródło http://www.satkurier.pl/news/130790/pla ... am-ci.html
Pro publico bono


erobal
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 3
Rejestracja: 03 kwie 2013, 11:09

Post autor: erobal » 27 cze 2018, 11:13

Witam !!
mam pytanie - wracam do moich fergusonów - po 2 latach z Orange.
Czy ariva combo 250 bedzie wspólpracować z modułem CAM CI+ od nc+ ., czy tulko z polsatem.
i czy bedzie działać w układzie multirum z nową arivą 4K ?

Awatar użytkownika

Autor tematu
tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1590
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Post autor: tomek6680 » 27 cze 2018, 17:46

Moduł nC+ CI+ z kartą Cayman ,nie będzie działać w A250,może działać w ograniczony sposób w A203,A253 . Karty z modułem nie podzielisz na inne tunery .
Pro publico bono

ODPOWIEDZ

Wróć do „NC+”