CAM CI+ (NAGRA) .

Awatar użytkownika

prosat
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 138
Rejestracja: 05 lip 2012, 18:56
Kontakt:

Post autor: prosat » 11 maja 2018, 11:50

Będzie współpracował
Obrazek
UWAGA: Zamieszczone prze ze mnie informacje służą wyłącznie celom nauki i edukacji
Nie ponoszę odpowiedzialności jeżeli ktoś wykorzysta to w innych celach.
Oglądanie płatnej TV bez opłacania abonamentu jest przestępstwem.

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1641
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Post autor: tomek6680 » 14 maja 2018, 17:39

@apator
"Najprościej" ,to wgraj VTi .
Pro publico bono

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1641
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Post autor: tomek6680 » 14 maja 2018, 18:20

Jest już VTI 13.x.x
Pro publico bono

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1641
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Post autor: tomek6680 » 14 maja 2018, 18:49

http://satkurier.pl/news/165543/test-ca ... _page_id=1
Co znaczy ,że nie odpala ? Karta ma uprawnienia ? Moduł działa w innym tunerze / telewizorze ?
Pro publico bono

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1641
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Post autor: tomek6680 » 14 maja 2018, 20:04

Do działania modułu CAM w VTi nie jest potrzebny żaden cam .
Jaki masz dokładnie ten mosuł ? Z kartą Cayman nagra ?
Pro publico bono

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1641
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Post autor: tomek6680 » 14 maja 2018, 22:13

A jaką datę ma ta lista kanałów ,jest aktualna ?
Pro publico bono

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1641
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 5 times
Been thanked: 6 times

Post autor: tomek6680 » 14 maja 2018, 22:33

Kanały TVN-u mają słabszy sygnał ,może potrzeba lepiej ustawić antene . Teraz na Polslą idą burze i ciężkie chmury ,które mogą blokować sygnał z satelity .
Pro publico bono

ODPOWIEDZ

Wróć do „Platforma Canal+”