ab Cryptobox700HD

ODPOWIEDZ

Autor tematu
dardoc76
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 2
Rejestracja: 25 paź 2019, 15:11
Płeć:

ab Cryptobox700HD

Post autor: dardoc76 » 25 paź 2019, 16:31

Dzien doberek ,

soft wgrany , lista kanalow sciagnieta z x-tras-dodatki sieciowe pobiernie przez FTP.
Niestety w x-tras mam tylko ; kalendarz , gry  i dodatki sieciowe , nic do wgrania linijek , komputer nie widzi boxa ,
przesledzilem temamt RyskaWlk ,
moze jakas fotorelacja co i jak .

Z gory dziekuje
 

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 12034
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Re: ab Cryptobox700HD

Post autor: JAKITAKI » 25 paź 2019, 17:37

po wgraniu softa należy przywrócic ustawienia fabryczne

lub na obojetnie jakim kanale z pilota F1 i 111 
pojawi sie okno i na samym dole włącz połaczenie internetowe
przejdź do X-tras i 0000
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
dardoc76
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 2
Rejestracja: 25 paź 2019, 15:11
Płeć:

Re: ab Cryptobox700HD

Post autor: dardoc76 » 25 paź 2019, 17:56

Dzieki , jestem , w razie jakichs dalszych niepowodzen bede sie odzywal

:ok2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”