Kanały 4K na Zgemma H92S

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
darkovand
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 8
Rejestracja: 29 mar 2019, 19:06

Kanały 4K na Zgemma H92S

Post autor: darkovand » 21 lis 2019, 09:19

Witam mam pytanko czy to normalne na tym dekoderze że kanały w 4k się zacinają?? Wszystko inne chodzi bez zarzutu, może trzeba coś wgrać żeby to hulało. Ktoś, coś?? Z góry dziękuję za podpowiedz

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1726
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 9 times
Been thanked: 8 times
Płeć:

Re: Kanały 4K na Zgemma H92S

Post autor: tomek6680 » 21 lis 2019, 17:36

Pewnie masz te kanały 4k z sharingu,to wówczas "wszystko" zależy od dawcy . Możesz też wstawić pliki konfiguracyjne oscama ,dla sprawdzenia.
Pro publico bono

Awatar użytkownika

Autor tematu
darkovand
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 8
Rejestracja: 29 mar 2019, 19:06

Re: Kanały 4K na Zgemma H92S

Post autor: darkovand » 21 lis 2019, 19:25

Ja używam lini cccam, ale to chyba nie to samo??

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 842
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: Kanały 4K na Zgemma H92S

Post autor: ddll » 21 lis 2019, 19:36

darkovand pisze:
21 lis 2019, 19:25
Ja używam lini cccam, ale to chyba nie to samo??
No to jest to samo.
 

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 1726
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 9 times
Been thanked: 8 times
Płeć:

Re: Kanały 4K na Zgemma H92S

Post autor: tomek6680 » 21 lis 2019, 19:42

darkovand pisze:
21 lis 2019, 19:25
Ja używam lini cccam, ale to chyba nie to samo??

Pewnie te C:linie masz z Chin ?
Pro publico bono

Awatar użytkownika

Autor tematu
darkovand
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 8
Rejestracja: 29 mar 2019, 19:06

Re: Kanały 4K na Zgemma H92S

Post autor: darkovand » 21 lis 2019, 22:48

tomek6680 pisze:
21 lis 2019, 19:42
darkovand pisze:
21 lis 2019, 19:25
Ja używam lini cccam, ale to chyba nie to samo??

Pewnie te C:linie masz z Chin ? 
No są z Chin ale wszystkie inne chodzą bez zarzutu i to jest dziwne. Kanały PPV, kanał KSW jak jest wszytko chodzi bez zarzuty a 4K tnie
 

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”