Octagon SF8008 i Netflix

ODPOWIEDZ

Autor tematu
pontiak
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 13
Rejestracja: 12 kwie 2019, 23:02
Has thanked: 3 times

Octagon SF8008 i Netflix

Post autor: pontiak » 17 wrz 2020, 15:32

Przepraszam z góry jeżeli nieodpowiedni dział nie wiedziałem gdzie się zapytać mianowicie chodzi mi o wtyczkę Netflix  na jakim sprzęcie obecnie jest możliwość instalacji wtyczki? Czy jest tak , że ma to  Octagon SF8008 z OpenATV 6.3...??

 


stanko4619
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 3
Rejestracja: 17 cze 2019, 18:41

Re: Octagon SF8008 i Netflix

Post autor: stanko4619 » 17 wrz 2020, 15:48

Owszem można zainstalować,jest w pluginach

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19806
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 12 times
Been thanked: 24 times
Poland

Re: Octagon SF8008 i Netflix

Post autor: JAKITAKI » 17 wrz 2020, 18:57

pontiak pisze:
17 wrz 2020, 15:32
Przepraszam z góry jeżeli nieodpowiedni dział nie wiedziałem gdzie się zapytać mianowicie chodzi mi o wtyczkę Netflix  na jakim sprzęcie obecnie jest możliwość instalacji wtyczki? Czy jest tak , że ma to  Octagon SF8008 z OpenATV 6.3...??

 

viewtopic.php?f=414&t=27004
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
pontiak
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 13
Rejestracja: 12 kwie 2019, 23:02
Has thanked: 3 times

Re: Octagon SF8008 i Netflix

Post autor: pontiak » 17 wrz 2020, 20:30

Czyli nie używając KODI nie da rady...?

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19806
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 12 times
Been thanked: 24 times
Poland

Re: Octagon SF8008 i Netflix

Post autor: JAKITAKI » 17 wrz 2020, 20:39

pontiak pisze:
17 wrz 2020, 20:30
Czyli nie używając KODI nie da rady...?

na tym modelu da radę jeszcze wgrywajac plugin

Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


stanko4619
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 3
Rejestracja: 17 cze 2019, 18:41

Re: Octagon SF8008 i Netflix

Post autor: stanko4619 » 17 wrz 2020, 22:02

W pluginach jest to i to,możesz zainstalować jedno i drugie..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”