viark sat wiesza sie

ODPOWIEDZ

Autor tematu
Uffu78
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 2
Rejestracja: 17 maja 2020, 22:16
Płeć:

viark sat wiesza sie

Post autor: Uffu78 » 13 paź 2020, 13:38

Witam mam taki problem. Posiadam viark sat h265 który sie co jakiś czas wiesza i resetuje,2-3 razy na godzinkę :-) wgrany nowy soft 2.01 i nadal to samo.
czy oprócz softu i listy należy jeszcze coś wgrac , może mi ktoś to wyjaśnić :spacer:  bede wdzięczny :toast:

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19792
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 12 times
Been thanked: 24 times
Poland

Re: viark sat wiesza sie

Post autor: JAKITAKI » 13 paź 2020, 16:29

spróbuj usunać z listy wszystkie kanały z których nie korzystasz 
możesz też spróbować przetestowac na jakimś starszym sofcie
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
Uffu78
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 2
Rejestracja: 17 maja 2020, 22:16
Płeć:

Re: viark sat wiesza sie

Post autor: Uffu78 » 14 paź 2020, 14:45

zaczynałem na 1.2 i tam było jeszcze gorzej  potem 1.9x na 2.01 jest najmniej tego wieszania.
jak usuwać kanały lub zmieniać listę po swojemu bo tak naprawdę potrzebuje tylko polskie kanały?
 

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19792
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 12 times
Been thanked: 24 times
Poland

Re: viark sat wiesza sie

Post autor: JAKITAKI » 14 paź 2020, 14:57

Uffu78 pisze:
14 paź 2020, 14:45
zaczynałem na 1.2 i tam było jeszcze gorzej  potem 1.9x na 2.01 jest najmniej tego wieszania.
jak usuwać kanały lub zmieniać listę po swojemu bo tak naprawdę potrzebuje tylko polskie kanały?
 

użyj tego edytora do usunięcia i poukładania kanałów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”