Brak Foni

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
mnietek_52
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 12
Rejestracja: 30 kwie 2011, 05:56

Brak Foni

Post autor: mnietek_52 » 08 lut 2020, 10:37

Witam!
Mam Taki problem:
przy odbiorze stacji radiowych, u niektórych z nich występuje brak fonii. Nawet na jednym transponderze jedne stacje mają fonię inne nie.Czym to może być spowodowane? Może złe ustawienie odbiornika? Octagon SF 4008,
oprogramowanie SatDreamGr6. Stacje bez fonii są aktywne tzn. z pid'ami, sid'ami itp.
Proszę o sugestie.
Pozdrawiam: -mnietek-


ARMAGEDOON
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 10
Rejestracja: 24 lis 2007, 19:50
Kontakt:

Re: Brak Foni

Post autor: ARMAGEDOON » 09 lut 2020, 09:51

A próbował kolega zmienić ustawienia audio na danym kanale 

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4536
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 16 times
Been thanked: 27 times
Płeć:

Re: Brak Foni

Post autor: tomek6680 » 09 lut 2020, 12:27

Octagon SF 4008 miał i jak widać ma,problemy z audio i raczej już tego nie poprawią :( .
Pro publico bono

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1774
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Re: Brak Foni

Post autor: ddll » 09 lut 2020, 17:01

Ja mam Denys i też są stacje, które nie mają głosu czy to radiowe czy to IPTV. Na IPTV pisze No audio.
Pewno jeszcze nie nadają .

Awatar użytkownika

Autor tematu
mnietek_52
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 12
Rejestracja: 30 kwie 2011, 05:56

Re: Brak Foni

Post autor: mnietek_52 » 09 lut 2020, 17:35

tomek6680 pisze:
09 lut 2020, 12:27
Octagon SF 4008 miał i jak widać ma,problemy z audio i raczej już tego nie poprawią :( .

Pewnie tak. Na zwykłym sparku działa normalnie.
Dięki!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”